Doučovanie

Doučovanie priamo u vás doma

Chceli by ste sa učiť priamo v pohodlí vášho domova? My vám to umožníme učíme a doučujeme deti, študentov aj dospelých u klientov doma.

Ponúkame vám doučovanie týchto jazykov, ktoré učia špičkovo pripravení učitelia, ktorí vám pomôžu pri vašom pokroku vo vzdelávaní sa.

Doučovanie angličtiny

Naučíme a doučíme vás všeobecnú angličtinu, učíme deti, študentov, dospelých aj seniorov, pripravíme vás na maturitu, monitor, reparáty, certifikáty, štátnice aj pohovory do práce alebo na školy. U vás sa naučíte správne používať gramatiku ale aj rozprávať. Tiež vám povieme možnosti ako sa môžete učiť ľahšie a rýchlejšie.

Doučovanie slovenčiny

Doučíme vaše deti slovenčinu a literatúru, učíme žiakov a študentov základných a stredných škôl, pripravíme vaše deti na maturitu, monitor, reparáty, písomky aj na prijímacie pohovory na školy. Naučíme sa spolu gramatiku, určovať vetnú skladbu, zaradiť literárne dielo do správneho literárne smeru, budete vedieť rozbor básní a ešte omnoho viac.

Výučbu slovenčiny pre cudzincov

Naučíme slovenčinu cudzincov hovoriacich po anglicky, učíme všetky jazykové úrovne, u nás sa naučíte správne hovoriť po slovensky, budete ovládať gramatiku a povieme si aj niečo z našich zvykov a z reálií.

 

Ak máte záujem sa učiť tak nás kontaktujte, viac informácií nájdete na stránke Doučovanie

Related Post