Dizajnové žiarovky ARLI

ziarovka1

Útulný a harmonický domov dizajnovo ladený do štýlu, ktorý vyhovuje našej osobnosti je prioritou pre každého z nás. Málokto však vie, že čerešničkou na torte vo vašom príbytku môžu byť aj dizajnové svietidlá. A keďže tajomstvo dizajnových kúskov spočíva v jedinečných detailoch, do pozornosti vám dávame naše dizajnové žiarovky značky ARLI.

Dizajn totiž stojí aj na takých maličkostiach, akými sú práve žiarovky. Preto ak zvažujete kúpu klasickej žiarovky v sume asi od 9 do 12€, nezabudnite ani na našu výnimočnú ponuku svietidiel. U nás v e-shope síce nájdete žiarovky v cene od 20 do 23€, suma však nie je až o toľko vyššia, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Prečo však ten rozdiel? Pridanou hodnotou našich svietidiel je jedinečný dizajn, ktorý sa vyznačuje predovšetkým svojou funkčnosťou.

img

Funkčný a dostupný dizajn? V dnešnej dobe to možno považovať za celkom veľkú výzvu. Nie však za nesplniteľnú. Hoci je cena dizajnových žiaroviek z našej ponuky o niečo vyššia, ukrýva v sebe nemalé prekvapenie. Oproti bežným žiarovkám sa totiž skladá z dvoch častí. Zo svetelného zdroja, teda klasickej úspornej žiarovky, a ochrannej banky, ktorá robí celé svietidlo výnimočným. Práve ochranná banka je tým špecifickým dizajnovým prvkom. Takže ak sa vám žiarovka vypáli, jednoducho ju vyskrutkujete a kúpite si novú. Tentoraz však za bežnú cenu. Za dizajn už neplatíte. Ten sa ukrýva pod značkou ARLI u vás doma. Novú žiarovku zaskrutkujete späť do ochrannej dizajnovej banky namiesto tej pôvodnej. Také jednoduché a pritom efektívne. Presne také sú dizajnové svietidlá z našej ponuky. Ukrývajú prekvapivé riešenia, ktoré vás finančne nezaťažia.

Obyčajná žiarovka bude vo vašej domácnosti už vždy jedinečným dizajnovým prvkom. Hoci vy už budete nakupovať iba klasické žiarovky za bežné ceny, dizajnové banky z nášho e-shopu sa postarajú o výborný výsledný efekt. Kupujete raz, využívate znova a znova. Ponúkame nielen výnimočný efekt, ale aj funkčnosť, a to práve vďaka ochranných bankám s dizajnovými kryštálikmi, zrkadlovým či alabastrovým povrchom s vymeniteľným zdrojom svetla.

Kúpa dizajnového svietidla teda nemusí nutne znamenať šok pre vašu peňaženku. Stačí len hľadať na tom správnom mieste a na cenu svietidla sa pozrieť z trošku iného pohľadu.

Related Post