Spestrite si leto novými odtieňmi tekutého rúžu mark.

Spoločnosť AVON Cosmetics prináša 8 nových odtieňov obľúbeného tekutého rúžu z dekoratívnej kozmetiky mark., ktoré budú vaše pery jednoznačne milovať! Vďaka dokonalému plnému krytiu sa budete cítiť sebavedomo a atraktívne.

Leskly tekuty ruz_image_small Matny tekuty ruz_image small

AVON rozširuje paletu rúžov o 8 nových odtieňov tekutého rúžu značky mark. Objavte očarujúci lesklý efekt, ktorý trvá alebo dokonale matný vzhľad bez vysúšania. Siahnite po rúži, ktorý perfektne doplní váš letný look. Rúž má intenzívnu kryciu farbu, vďaka čomu vydrží hodiny bez vysúšania. S praktickým aplikátorom si vyčarujete krásne pery jednoducho, precízne a hlavne bez roztekania.

Pavel Bauer, oficiálny vizážista AVON odporúča nové odtiene rúžov: „Fantastické odtiene v lesklej a matnej verzii. Dokonale sedia na perách a majú dlhú výdrž. Vďaka perfektnému aplikátoru sa jednoducho nanášajú a môžete ich navzájom kombinovať.“

Tekutý rúž s lesklým efektom

Tekuty ruz s lesklym efektom Sugar Rush_small

Tekutý rúž s matným efektom

 Tekuty ruz s matnym efektom Rosy Flush_small

O spoločnosti AVON

AVON je spoločnosťou, ktorá je už viac ako 130 rokov synonymom krásy, inovácií, radosti a predovšetkým je spoločnosťou pre ženy. Pomáha ženám dosiahnuť finančnú nezávislosť, nájsť krásu v odvahe byť sama sebou, dokonalosť v sile pomáhať ostatným, a tak inšpirovať svet. Medzi AVON výrobky patria dobre známe a obľúbené značky ako ANEW, mark., AVON TRUE, Planet Spa, Nutra Effects, Avon Care či Advance Techniques. AVON sa prostredníctvom projektu Avon za zdravé prsia angažuje už dlhé roky aj v boji proti rakovine prsníka. Viac sa o spoločnosti a jej aktivitách, ako aj o výrobkoch AVON dozviete na www.avon.sk a Facebookovom profile Avon Slovensko.

 

Related Post