Vytvarujte si celé telo vďaka novinkám od AVONu!

Prichádza jar. Odložte čižmy a teplé svetre. AVON si pre vás pripravil skvelé novinky, s ktorými sa dostanete rýchlo do formy a o nádhernej postave už nebudete musieť iba snívať. Buďte fit a vyzerajte trendy!

Tvarujúci a spevňujúci krém na poprsie

Tvarujúci a spevňujúci krém na poprsie s komplexom Biomin obsahuje morské riasy a lipozómové vitamíny, ktoré pomáhajú tvarovať líniu poprsia a zlepšujú celkový vzhľad oblasti dekoltu.

Tvarujúca a spevňujúca telová emulzia s intenzívnym účinkom

Koncentrovaná tvarujúca a spevňujúca telová emulzia s komplexom aktívnych zložiek tvaruje línie celého tela, spevňuje, vyhladzuje a tonizuje pokožku. Zároveň ju hĺbkovo vyživuje a poskytuje jej 24-hodinovú hydratáciu.

Intenzívna anticelulitídová  telová kúra so spevňujúcim účinkom

Telová kúra so spevňujúcim výťažkom z kávy 10 násobne* zvyšuje spaľovanie tukov a vďaka stimulácii tvorby kolagénu a elastínu pomáha posilniť pokožku. Už za 2 týždne** znižuje viditeľnosť aj tých najodolnejších prejavov celulitídy, vyhladzuje bruško, zadoček, boky a stehná.

Prijmite výzvu a porazte celulitídu!

 Používajte Anticelulitídne telové mlieko s dvojitým účinkom

Je špeciálne navrhnuté tak, aby pomáhalo ženám v tvarovaní postavy a získavaní sebavedomia na základe svojho pohľadu. Je to príležitosť, ako sa úspešne brániť pred vznikom novej celulitídy.

Aby ste sa dostali do formy, zacvičte si každý deň

Ak neobľubujete prostredie posilňovní a fitnescentier a dávate prednosť cvičeniu v súkromí a vo vlastnom tempe, vytvorte si posilňovňu v pohodlí svojho domova vďaka rôznym pomôckam na cvičenie, napríklad aj od AVONu!

Zdravo sa stravujte

Ak chcete dostať svoje telo do formy, musíte si dávať pozor na to, čo sa dostane do vášho jedálneho lístka. Ak si rady doprajete rôzne nie príliš zdravé dobroty, pokúste sa ich nahradiť zdravšou verziou, ktorá nezvýši úroveň vášho telesného tuku a nebude sa podieľať na vzniku celulitídy. Pite dostatočné množstvo vody, aby ste prečistili telo.

 

 

Related Post