Prvý ročník American Rally

Zrazy milovníkov motoriek už prekvapia len málokoho. Rovnako pravidelne sa opakujú aj zrazy staručkých veteránov. Na tých, ktorí milujú štýlovú jazdu na výnimočných autách však tento rok čaká skutočná lahôdka. Zo Slovenska už v máji odštartuje prvá American Rally, určená pre všetkých obdivovateľov amerických automobilov.

Luxusná jazda sa začne 10.mája 2013 pri OC Danubia v Bratislave. Ďalšie dva dni bude „americká kolóna“ štýlových áut smerovať cez Maďarsko, s pravidelnými zastávkami na zaujímavých miestach. Nebudú chýbať prehliadky historických miest, múzeí, návšteva arboréta, ale i relax vo wellness. Bezstarostná jazda sa skončí v mestečku Bükfürdő.

Prvý ročník American Rally čaká na všetkých, ktorí nemajú radi nudu. Veď čo môže byť príjemnejšie ako príjemná vôňa a hudba motorov amerických áut, jazda jarnou prírodou a obdiv fanúšikov veteránov, ale i nových amerických áut. Ak ste sa nechali zlákať touto predstavou a máte doma takúto “ameriku“, neváhajte a prihláste sa priamo na stránke www.americanrally.sk. Celý program je k dispozícií na rovnakej webstránke http://www.americanrally.sk/program/.

Related Post