Hodinky prestížnej značky LACOSTE model číslo 2010612

Náramkové hodinky dnes už neplnia len funkciu, na ktorú boli pôvodne určené – a to na meranie času. V dnešnej dobe sú už dôležitým módnym doplnkom, štýlom osobnosti či udávaním trendu. Hodinky si obľúbili dokonca aj tí, ktorí si pred nejakým tým rokom mysleli, že hodinky sú na nič a určite si nikdy žiadne nekúpia. No ako sa hovorí: „Nikdy nehovor nikdy,…“ O tom, že sa hodinky stali dôležitým módnym doplnkom svedčia aj všakovaké materiály, z ktorých sa vyrábajú, druhy, farby, dizajn, špecifiká a nakoniec aj cena. Každému zostanú v pamäti jeho prvé hodinky. Či už ich dostal ako dieťa alebo si na ne krvopotne zarobil a vybral si podľa svojej chuti.

Väčšina ľudí si vyberá značku Lacoste, pretože niet pochýb o jej kvalite a naozaj precíznom dizajne jej produktov. História Lacoste siaha až do roku 1927 a je veľmi zaujímavá, veď posúďte sami.

LACOSTE 2010612 sú elegantné a zároveň aj vkusné pánske hodinky. Sú veľmi obľúbené u milovníkov hodiniek a ani jednému z nich nesmú chýbať v ich zbierke. Tieto hodinky majú okrúhly čierny ciferník a jeho priemer je 48 mm. Puzdro ciferníka je z ušľachtilej ocele a na ňom je minerálne sklíčko. Remienok je tiež z ušľachtilej ocele. Jedným z pozitívnych vlastností týchto hodiniek je, že sú vodotesné do 50 metrov. Sú ideálne ako darček, pretože nimi určite neurazíte žiadneho muža.

Hodinky Lacoste poznáme nie len ako originálne, veľmi svieže ale aj športovo – elegantné kúsky aj pre náročnejšieho spotrebiteľa. Originálny štýl Lacoste znásobujú netradičné remienky, ktoré sú pre Lacoste charakteristické. Hodinky Lacoste sú ideálnou voľbou pre ľudí so zmyslom pre originalitu a vlastný štýl, ktorý púta pozornosť už na prvý pohľad.

Related Post