Oficiálny predajca

 

Sme oficiálny predajca vstupeniek na najlepšie kultúrne a športové podujatia. Máme skvelú ponuku vstupeniek na koncerty v tých najlepších kluboch. Sme tiež jediný predajca originálnych vstupeniek na jedinečné podujatia.

Jednoduchý nákup

 

Nákup vstupeniek na koncerty, kultúrne a športové podujatia prostredníctvom internetu je dnes už rýchly a jednoduchý.

Bezpečný nákup

 

Garantujeme vám najlepšie ceny a bezpečný nákup vstupeniek.  Nákup od neautorizovaných a pochybných predajcov vstupeniek nemusí byť bezpečný. Vyhnite sa nákupu falošných lístkov a riziku, že nebudete vpustený na svoje obľúbené podujatie. Máme pre vás len originálne vstupenky.

Výhody nákupu online

 

Výhoda nákupu vstupeniek online:

  • Výber podujatia v pohodlí domova, práci alebo niekde na káve prostredníctvom mobilu či tabletu
  • Možnosť vybrať si v kľude najlepšie miesto
  • Nemusíte stáť v rade na lístky, kúpa vstupeniek je rýchla a bezpečná

Zijemehudbou.sk je špecializovaný predajca vstupeniek na tie najvychytanejšie akcie a podujatia.  Poďte s nami a vtiahneme vás priamo do deja. Užite si tú najlepšie hudbu, skvelé športové podujatia a zažite skvelé eventy či koncerty.

 

U nás dostanete viac

 

Zijemehudbou.sk nie je len predajca vstupeniek. Máme pre vás skvelý shop, ktorý ponúka vychytané tričká, ktoré sú vhodné na koncerty či párty. Veľký výber tričiek s potlačou vašej obľúbenej kapely. Užite si eventy štýlovo a vychutnajte najlepšie tričká za najlepšie ceny. V ponuke máme pre vás CD a doplnkový sortiment. Tento skvelý tovar je výhradne v ponuke zijemehudbou.sk. Máme pre vás skvelé čiapky s logom Topfest či obľúbenej kapely.

Máme skvele veci pre všetky kategórie – lístky máme aj na obľúbený festival Lodenica. Nájdete u nás aj lístky na Emira Kusturicu či Manéž Bolka Polívku. Sme predajca a eshop pre všetkých čo majú radi hudbu a všetko dobré okolo toho.

 

Related Post